Nieuws

Leerkrachtenconferentie 'Samen werken aan autonomie, relatie en competentie'

Leerkrachtenconferentie 'Samen werken aan autonomie, relatie en competentie'

18 april 2019 - We kijken terug op een inspirerende en geslaagde middag. De reacties in de workhops waren positief. We hoorden leerkrachten die bij aanmelding moeite hadden een keuze te maken tussen de verschillende sprekers. De doelen van deze middag: expertisedeling en elkaar ontmoeten zijn bereikt. Dit alles werd weer fantastisch ondersteund door de medewerkers en catering van de TU (X-Sports en Culture). Zo kwam alles samen en ontstond er voor de deelnemers een rijke leerervaring: "neurons that fire together wire together" 
Lees meer ›
Aanvragen TLV en evaluatie arrangement

Aanvragen TLV en evaluatie arrangement

17 april 2019 - Om ervoor te zorgen dat het proces om tot de keuze voor een speciale onderwijssetting te komen zorgvuldig verloopt,   en de speciale scholen de gelegenheid te geven om de interne organisatie gereed te maken voor nieuwe leerlingen,  zijn afspraken  gemaakt voor de  periode tot aan de zomervakantie. Voor het evalueren van arrangementen zijn er ook  afspraken gemaakt tot aan de zomervakantie. 

 
Lees meer ›

Vacature lid OPR

Vacature lid OPR

11 april 2018 - Voor de ondersteuningsplanraad van het samenwerkingsverband zijn wij op zoek naar leden die zich enthousiast en daadkrachtig willen inzetten voor het samenwerkingsverband en Bovenschools kunnen denken en handelen. Ervaring hebben met zeggenschap is gewenst.

Bekijk de vacatures.