Ouders

PPO Delflanden (samenwerkingsverband Passend Primair Onderwijs Delflanden) is een samenwerkingsverband voor passend onderwijs van scholen en voor scholen. Bureau PPO Delflanden ondersteunt de scholen bij het creëren van passend onderwijs.

Binnen PPO Delflanden zijn afspraken gemaakt over de samenwerking rond passend onderwijs. Op deze site vindt u de informatie over deze afspraken en andere informatie die voor u belangrijk is.

 

Wij geven informatie over:

 

Vanaf augustus 2021 wordt voor elk schooljaar door elke school een School Ondersteunings Profiel (SOP) vastgesteld. Hierin legt het schoolbestuur vast welke ondersteuning de school kan bieden. Het ondersteuningsprofiel van de school borduurt voort op het zorgbeleid dat de school al heeft.

De scholen plaatsen (een samenvatting van) het ondersteuningsprofiel in de schoolgids of op de website. Via deze link kunt u de scholen vinden die vallen onder PPO Delflanden en via de link naar hun website kunt u het schoolondersteuningsprofiel bekijken. De meeste scholen plaatsen het schoolondersteuningsprofiel ook op de website Scholen op de kaart.